Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Filmproject mediawijsheid

Filmproject Mediawijsheid voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Wil jij acteren, filmen of regisseren? Dan is nu je kans! Schrijf je in voor één van deze rollen en kom van alles te weten over filmen én mediawijsheid.

Na afloop van de Filmprojectdag zullen de professionals je film verder monteren inclusief geluid en special effects. Op vrijdag 4 november tussen 15:30 - 18:00 uur zullen de eindfilms vertoond worden tijdens het Pop-up Film Festival in Biblioscoop Wierden. Je kan dan je (groot)ouders/verzorgers uitnodigen om de film te bekijken.

Pop-up Film Festival Twente

Na vertoning van de zelfgemaakte films wordt tijdens het Pop-up Film Festival de jeugdfilm Totem vertoond. Totem is een Nederlandse film van regisseur Sander Burger en is de openingsfilm van Cinekid. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten op het Pop-up Film Festival Twente hier (link: https://tetem.nl/event/pop-up-film-festival-twente/).

Tijdens de filmprojectdag kom je niet alleen alles te weten over het maken van een film of de beste manier om te acteren, je denkt ook na over mediawijsheid. Hoe ga je bijvoorbeeld om met beelden die 10 jaar later nog te zien zijn en wat is je verantwoording als filmer en regisseur?

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum vrijdag 21 oktober 2022