Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Vakantielezen

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen spannende avonturen en ontdek je de mooiste verhalen. Reis mee!

Vakantielezen

Doe mee van 18 juli tot en met 28 augustus

Maak een bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal Monsterkrant van Paul van Loon.
In welk land start jullie reis?
Verzamel alle schatten en maak kans op een tablet.
Meld je team gratis aan op www.vakantie-lezen.nl. Lees jezelf de wereld rond.Heb je altijd al een bezoekje willen brengen aan Lachland? Ben je benieuwd wie er in Sportmanië wonen?
Voor Vakantielezen hebben 6 beroemde schrijvers verhalen geschreven.
Sprookjeseilanden: Annemarie Bon
De Griezelkust: Paul van Loon
Avonturenland: Manon Sikkel
Lachland: Tosca Menten
Sportmanië: Harmen van Straaten
Dierenrijk: Milouska Meulens
Lees de verhalen op www.vakantie-lezen.nl.
Wil je meer lezen? Kom langs in de Bibliotheek of kijk op jeugdbibliotheek.nl voor extra leestips.

Speurtocht in de Bibliotheek
Kom naar de Bibliotheek in de zomervakantie, doe mee met de speurtocht, vind alle schatten en ga naar huis met een leuk prijsje!
Bij de klantenservice kun je de schatkaart ophalen waarmee je de speurtocht kunt spelen. De speurtocht kun je spelen in de bibliotheek Wierden en in Enter.

Over Vakantielezen
Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers.
Met Vakantielezen willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum maandag 18 juli 2022